En introkurs i Ashtangayoga
Passar dig som är nybörjare eller gjort annan yoga och vill lära dig grunderna i Ashtangayoga så du kan komma på klass här eller yoga hemma. (Vi har även längre grundkurser på 6 veckor)

Om Ashtangayoga
Ashtangayoga är en traditionell yoga, Hatha yoga. Vi synkroniserar rörelserna med andetaget och bygger upp energi, styrka och smidighet över tid. Ställningarna görs i fasta sekvenser som man lär sig utantill och anpassar, när det behövs efter dig och din kropp. Det gör att du kan vara stel, rörlig, ung, gammal, otränad, vältränad. Du börjar där du är och bygger med hjälp av läraren upp en sekvens som passar dig och utvecklas efter hand.

Om introhelgen
Du får lära du dig Ashtangayogans solhälsningar och en avslutningssekvens. Det lägger en grund som du antingen kan använda som den är, eller bygga vidare på. Vi pratar om hur du ska andas för att minska stress och syresätta optimalt och om andra vägar som bygger upp din livsenergi. Du får lära dig hur du gör ställningarna för att utgå från kroppens centrum och släppa de spänningar i kroppen som uppstår när du låter andra delar kompensera, de tar energi och skapar onödig stress i systemet.

Du får en lathund med de positioner som vi går igenom så du kan fortsätta öva, här eller hemma.

Datum: Lör- & Söndag 4 – 5 maj
Tid: 11.30 – 13.00
Lärare: Åsa Hermansson
Pris: 600:-
BOKA

Fördelar med Ashtangayoga
– Du bygger upp energi, styrka och smidighet
– Du får ett lugnare sinne
– Du ökar din närvaro och får lättare att koncentration dig – utanför mattan också.
– Du får bättre blodcirkulation och stöttar lymfsystemet

Priset dras ifrån när du köper 6 eller 12 månaderskort (inom 6 månader)