Företagsyoga

Är ni några stycken som gärna vill ha företagsyoga på er arbetsplats? Ni står för platsen. Vi för utförandet och bokningssystem (=inget administrativt jox för er). Välj en tid som passar er: kanske på morgonen innan jobbet, på lunchen eller direkt efter arbetstid. Yoga är avdragsgill friskvård.

Prisexempel
-"Prova på" 3 ggr för en grupp på max 15 personer 6.000:-
- 10 ggr för en grupp på max 15 personer 20.000:-
Ev. reskostnad tillkommer

Priserna är ex. moms (6%) och beräknat på att varje lektion är 1 h.

Malmö Högskola, Massive Entertainment och Öresundshuset är arbetsplatser som har Ashtanga Yoga för sina anställda på sina arbetsplatser.

Såhär upplever Malmö Högskola  att det har påverkat gruppen:
”Vi har haft nöjet att sedan våren 2015 ha lunchyoga för våra medarbetare med Åsa som lärare. Att mötas i ett annat sammanhang, att få ett avbrott i arbetet samt få möjlighet till avslappning och reflektion upplevs som väldigt positivt. Vi kommer även fortsättningsvis att anlita Åsa för att genomföra Ashtanga Yoga på lunchen, en väl värd investering!”
Sandra Jönsson, Prefekt, Urbana Studier, Malmö högskola

Privatklass

Vill du prova själv i lugn och ro och få tid för frågor eller är ni en grupp som vill göra något tillsammans som blir personligt och roligt. Kom på privatklass i vår shala:

- 1 person 900:-
- 2 personer 1500:- (750:-/person)
- 3 personer 1800:- (600:-/person)
- 4 personer och uppåt 2000:- (500:-/person eller mindre)
Ev. reskostnad tillkommer om vi inte är hos oss i Malmö
Event

Vi anordnar även yoga på workshops, event och retreat. Då  kan vi också sätta ihop en helhet med nyttig mat eller fika i anslutning till yogan. Har ni inte en egen plats som ni vill vara på så har vi natursköna platser  Skåne som vi kan samlas på. Till exempel på Ven och Snapparps gård  utanför St Olof på Österlen. Kontakta mig så anpassar vi  det efter vad som fungerar bäst hos er. Åsa Hermansson booking@ashtangashala.se