Grundkurser våren & sommaren 2022

— Forts. Kurs Ashtanga Yoga. Lör 21 maj kl 11 — 12.15 
Kurs som pågår i 6 veckor, där ni som grupp tittar vidare på de stående ställningarna i Ashtangayogans första serie. 6 tillfällen + fritt tillträde till alla morgonklasserna* mån — tors under kursveckorna för den som vill.
Datum 21 maj, 28 maj, 4 juni, 11 juni, 18 juni och 2 juli
(uppehåll 25 juni midsommardagen)
Lärare Hanna Färdig
Pris
1400:-
Frågor på
 booking@ashtangashala.se 
BOKA

 

Intro till Mysore Practice. Sön 19 juni kl 11 — 13
För att ge dig den bästa starten på Astanga Yoga har vi satt ihop en introduktion som följs av 4 dagars intensivt utövande enligt den traditionella metoden som kallas kallad Mysore-undervisning. Namnet kommer från staden i Indien som Ashtangayogan kommer från. När du utövar yoga på ett österländskt sätt gör du lite och ofta, anpassat till vem du är och hur du mår just den dagen. På introduktionen lär du dig en liten sekvens utantill och så bygger vi på den med tiden allteftersom du får mer energi, blir starkare och mjukare. På en Mysoreklass praktiserar alla individuellt, som att gå på en privatklass fast i grupp med en erfaren lärare som lär känna dig och din kropps förutsättningar.

Intro sön 19 juni kl 11 — 13
Mysore mån—tors veckan därpå 06.00-08.30 *
Lärare Åsa Hermansson
Pris
1400:-
Frågor på
 booking@ashtangashala.se 
BOKA

* Alla klasser som det står MYSORE på (mån—tors) går du fritt på under Grundkurs/Intro-tiden. Det är "Drop in" under den tiden 6.00—8.30 och som ny får du ett litet antal ställningar som du lär dig grundligt, sedan bygger vi på med fler ställningar efter hand.Avsätt 45 min i början.Vi berättar mer om det på kursen/Intro. 
* All classes marked MYSORE (Mon-Thu) are included free during the basic course. Students may 'drop-in' anytime from 6am-8:30am and will learn a few poses thoroughly before building steadily at their own individual pace. More information during the course.

Pågående (för att kunna se alla kursdatum)

— Grundkurs Ashtanga Yoga. Sön 8 maj kl 11 — 12.15 
Kurs som pågår i 6 veckor, där ni som grupp börjar från början och utvecklas tillsammans i lugnt tempo. 6 tillfällen + fritt tillträde till alla morgonklasserna* mån — tors under kursveckorna för den som vill.
Datum 8 maj, 15 maj, 22 maj, 29 maj, 5 juni och 12 juni
Lärare Åsa Hermansson
Pris
1400:-
Frågor på
 booking@ashtangashala.se
BOKA